casa vayarta

I N T

Localizada en el eje de la costa, el proyecto engloba tanto el diseño de interiores como la restauración del mismo a cargo de Monochrome.

Conceptualmente basado en una propuesta minimalista el espacio presenta un elemento caracterizador en el que gira tanto el diseño como la vida interior, una mesa conceptualmente japonesa; de este modo se aúnan dos conceptos, la modernidad y la claridad del espacio.

///

Located on the edge of the sea, this apartment interior was both a design and restoration project undertaken by Monochrome.

Overall concept is based on a minimalist space with a main featured Japanese design table. We associate two concepts (tradition and minimalism) by connecting a modern/clean space design with specially crafted timber finish joinery.

Design encompassing interior and lighting design, fixed joinery details, selection on crockery, artwork and loose furniture consultation.

L U G A R | málaga

S U P E R F I C I E | 124 m2

F E C H A | 2.014

E S T A D O | completado

///

L O C A T I O N | málaga

A R E A | 124 m2

D A T E | 2.014

S T A T U S | completed